Louk 06-24242858 info@motorestyle.nl

Over ons

Na vele jaren ervaring als verkoper en poetser van auto’s is Louk in 1999 begonnen als verkoper motorfietsen voor de BMW dealer Simako in Elst. In 2009 is MotoRestyle geboren en gestart met de verkoop van de “oudere” inruil motoren van Simako in een naastgelegen pand.
Louk had hierbij het idee dat deze motoren er net zo mooi bij moesten staan als bij een dealer en was het reconditioneren begonnen. Dit bleek een groot succes waardoor ook de jong gebruikte BMW motorfietsen van Simako hiervoor bij MotoRestyle gebracht werden.

Na de overname van BMW dealers Simako en Bert Duursma Motoren is in 2016 ook Stella Motoren opgericht met een winkel in Apeldoorn.
Hierdoor kwam een grotere ruimte beschikbaar voor MotoRestyle en is er verhuisd naar Apeldoorn voor de verkoop en het in showroomstaat maken van alle inruilmotoren van deze drie motorzaken.

Door gezellige ontspannen sfeer en de goede samenwerking met Simako-BDM en Stella Motoren kunnen wij u nog vele jaren voorzien van mooie en frisse motorfietsen.

 

Louk Tigchelaar.